Lita Van Bel d.o.o.O nama

Lita Van Bel je društvo sa ograničenom odgovornošću koje se trenutno bavi uvozom, izvozom i veleprodajom italijanskih, španskih i poljskih brendova donjeg veša, čarapa, kupaćih kostima, pidžama i propratnih proizvoda visokog kvaliteta.

Sa sedištem u Beogradu posluje na teritoriji Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine već 31 godinu.

Kod nas će vas dočekati ljubazno i stručno osoblje, prijatan ambijent i sortiran lager u okviru kog ćete naći ponudu iz asortimana sledećih brendova: Creaciones Selene, Lormar, Infiore, Bellissima, Gabriella, Sanpellegrino, Lilly, Jolidon, Aris, Sielei, Lovely Girl by Emy, Controlbody, Intimidea, Navigare, Sergio Tacchini, Egi, Pierre Cardin, Laura Biagiotti, Nottingham, Wanted …


Istorijat preduzeća

Preduzeće je osnovano 1990. godine noseći naziv Dictum Factum, što u prevodu sa latinskog jezika znači rečeno-učinjeno.

Vlasnička struktura, koja se inače zadržala u krugu porodice, promenjena je 2011. godine. Shodno tome, sedište kompanije je premešteno 2013. godine na bolju lokaciju u cilju poboljšanja kvaliteta usluga, što je propraćeno i promenom naziva preduzeća u Lita Van Bel.

Ono što je ostalo i što se godinama razvijalo je naša neposredna saradnja i prava ekskluzivne distribucije sa inostranim proizvođačima visoko-modnih brendova, što nam i dalje obezbeđuje čvrstu poziciju na tržištu.